Zľava -15% v kategórii DNI PISTÁCIE💚s kódom: PISTACIA15💚

Self-saucing caramel pudding

Self-saucing pudding je typ pudingu, ktorý pri pečení vytvorí svoju vlastnú omáčku. Ide o dezert, ktorý má dve vrstvy – jednu hustú, pudingovú vrstvu na vrchu a druhú tekutú, sladkú omáčku, ktorá sa vytvorí počas pečenia. 

Máme pre teba recept na jeden, ktorý si zamiluješ  🍮✨  

Skombinovali sme ovsené vločky, arašidovú múku a rastlinné ingrediencie do jedného skvelého a hlavne zdravého pudingu.  A čo je na ňom najlepšie? Dá sa pripraviť v rôznych variáciách – s čokoládou, ovocím, jogurtom alebo orieškovým maslom.

Ingrediencie (4 porcie):

Postup: 


1. Plech vymastíme olejom a vysypeme múkou. Rúru predhrejeme na 180 stupňov. 
2. Datle zalejeme vriacou vodou a necháme zmäknúť. 
3. Vločky rozmixujeme na múky a zmiešame so zvyšnými suchými ingredienciami. 
4. Pridáme mokré ingrediencie a dobre premiešame. 
5. Vodu z datlí zlejeme a datle rozpučíme vidličkou. Pridáme do cesta a opäť premiešame. 
6. Cesto dáme na plech a vrch polejeme trochou vriacej vody. 
7. Pečieme 30-35 minút. 
8. Podávame s jogurtom, čerstvým ovocím alebo orechovým maslom

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz