Zmes korenia gyros MÄSPOMA 25g
Kód: 5311Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Zmes korenia gyros Mäspoma dodá tvojmu kebabu či gyrosu autentickú chuť, ktorú môžeš poznať z gréckych reštaurácií. Základnými zložkami zmesi sú paprika, cesnak, cibuľa a petržlenová vňať. Typickú chuť gyrosu dopĺňajú aromatické bylinky ako oregano, rozmarín či tymián. Kurkuma dodáva zmesi žltú až oranžovú farbu.
Zmes korenia gyros v skratke :
- nezameniteľná chuť
- obsahuje bylinky (oregano, rozmarín, tymián) a kurkumu
- vhodná na prípravu gréckeho gyrosu či marinády na mäso
- lahodný základ dresingov
- od slovenskej značky Mäspoma
S koreninovou zmesou gyros môžeš pripraviť grécky gyros v pita chlebe, marinádu na mäso pred grilovaním alebo domáci kebab. Gyros sa perfektne hodí ako základ do lahodných dresingov k mäsu či do zeleninových šalátov.
- Zloženie: soľ (max. 40%), paprika sladká, cibuľa, petržlenová vňať, koriander, rozmarín, kvasnicový extrakt, cukor, cesnak, oregano, chilli, kurkuma, tymián, korenie čierne
- Skladovanie: skladujte v suchu a chráňte pred priamym slnečným žiarením
- Balenie: 25g
- Krajina pôvodu: Slovensko
TIP: Rada experimentuješ pri varení chutných jedál? U nás nájdeš široký výber kvalitných dochucovadiel.
„Kvalitné korenie dodáva jedlu nový chuťový rozmer.”
Mäspoma je slovenský výrobca, ktorý zásobuje domácnosti širokým sortimentom najkvalitnejších dochucovadiel, korenín, prírodných mäsových obalov a nátierok. Pri výrobe korenín firma dbá na kompletné spracovanie lahôdkovej papriky a výrobu ochucovadla s vysokým podielom sušenej zeleniny.
Nutiva je vstupenkou do rozmanitého sveta potravín, chuti a udržateľnosti. Všetky produkty v ponuke prešli prísnou kontrolou a najprv sme ich osobne vyskúšali. Snažíme sa nezaťažovať našu planétu, preto dbáme na minimalizovanie plastov. Všetky objednávky balíme s láskou do použitých krabíc, papierových obalov a okrem toho si už aj my ideme na zerowaste vlne.
Výrobok môže obsahovať zeler, horčicu, sezam, glutén, sóju, vajcia, mlieko, arašidy, orechy, vlčí bôb.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.