BIO škoricový cukor AMYLON 20g
Kód: 4167Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Škoricový cukor nesmie chýbať v žiadnej domácej špajzi, pretože má všestranné využitie. Môžeš ho použiť ako prísadu do pečenia, pridať do raňajkovej kaše alebo do vareného vína. Hodí sa aj ako chrumkavá posýpka na koláče.
Škoricový cukor od tradičnej značky Amylon obsahuje prvotriedne ingrediencie v BIO kvalite. V zložení nájdeš trstinový cukor a poriadnu porciu mletej škorice.
Škoricový cukor v bodoch:
- receptom dodá jemnú škoricovú chuť
- všestranné využitie
- vyrobený z kvalitných surovín
- BIO kvalita
- od tradičnej značky Amylon
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 1464/344 kJ/Kcal, Tuky: 0g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0g, Sacharidy: 86,1g, z toho cukry: 86,0g, Bielkoviny: 0g, Soľ: 0g.
- Zloženie: cukor trstinový, mletá škorica (min. 14 %), citrónová aróma - produkty z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
- Skladovanie: v suchu pri teplote do 25 stupňov a relatívnej vlhkosti do 70%
- Balenie: 20g
- Krajina pôvodu: Česká republika
TIP: Všetko potrebné na pečenie lahodných koláčikov nájdeš na jednom mieste. Objav celú nutivácku ponuku produktov na pečenie.
„Kvalitné suroviny sú základom zdravého a chutného pečenia.”
Tradičnú českú značku Amylon si neodmysliteľne spájame s výrobou lahodných pudingov už od roku 1912. Do sortimentu patria aj kypriace prášky, zmesi na prípravu cesta a rýchle prílohy k pokrmom. Zdravo a chutne zo srdca Vysočiny.
Poslaním e-shopu Nutiva je ponúkať čo najkvalitnejšie potraviny z celého sveta za priaznivú cenu. V ponuke tak máme široké spektrum produktov v BIO kvalite, ktoré sme pre teba sami vybrali a vyskúšali. Svoje miesto si u nás našla aj ekológia. Všetky kroky si starostlivo premyslíme, aby dávali zmysel. Preto sú súčasťou nášho sortimentu aj produkty #bezobalu.
Výrobok môže obsahovať glutén, sezam, iné orechy, sóju a arašidy.
Dodatočné parametre
Kategória: | Sladidlá |
---|---|
Hmotnosť: | 0.02 kg |
Výrobok je: | bez lepku, bez konzervantov, BIO, vegan |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.