BIO Cícer BONITAS 5kg
Kód: 1338Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Cícer je strukovina s množstvom pozitívnych účinkov. Je vhodný pre všetky vekové kategórie. Jeho veľkým pozitívom je, že nenafukuje. Toto iste oceníš ak si milovníkom strukovín.
Cícer si môžeš pripraviť na sladko, aj na slano. Cenné látky tepelnou úpravou nestráca. Cícer má v sebe prirodzene veľa vlákniny a železa. Obsahuje veľa vitamínov skupiny B a draslík. Zásobuje telo vápnikom a kyselinou listovou. Tak ako aj iné strukoviny je prirodzenou zásobárňou bielkovín. Cícer je ideálnou voĺbou pre celiatikov. Je prirodzene bez lepku.
Príprava Cíceru je jednoduchá a hravo ju zvládne každý. Priprav si z neho chutnú polievku, opeč na sucho a pridaj na šalát. Milovníci domácich nátierok si tiež prídu na svoje.
NÁŠ TIP: Domáca cícerová nátierka
Cícer (200 g) pred jeho prípravou nechaj postáť 10 -12 hodín vo vode. Uvar ho a rozmixuj. Ochuť obľúbeným korením (čierne alebo biele) a 3 strúčikmi popučeného cesnaku. Pridaj štipku himalájskej soli (rýchlo a jednoducho kúpiš tu) a chutná zdravá nátierka je na svete!
Výživové hodnoty na 100g výrobku: Energetická hodnota: 1581kJ/378kcal, Tuky: 6g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,6g, Sacharidy: 62,95g, z toho cukry 10,7g, Bielkoviny: 20,47g, Soľ: 0,1g.
- Zloženie: 100% BIO cícer - produkt z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
- Skladovanie: v suchu pri teplote do 25 stupňov a relatívnej vlhkosti do 70%
- Krajina pôvodu: Turecko
Značka BONITAS je zárukou kvality. Prináša na stôl zdravé a trvanlivé produkty. Jej počiatky siahajú do roku 2012. Od roku 2014 prináša na trh radu biovýrobkov. Bonitas v latinčine znamená dobroty, chuťovky, spojenie chuti a krásy. Cieľom spoločnosti je ponúkať čo najkvalitnejšie a cenovo dostupné potraviny.
Výrobok môže obsahovať glutén, sezam, orechy, sóju a arašidy.
Dodatočné parametre
Kategória: | Strukoviny |
---|---|
Hmotnosť: | 5 kg |
Výrobok je: | bez cukru, bez mlieka, bez konzervantov, BIO, vegan |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.