BIO kypriaci prášok do perníka bez lepku AMYLON 18g
Kód: 4179Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Kypriaci prášok do perníka od značky Amylon je ideálny pomocník na prípravu domáceho perníka. V zložení bez fosfátov a lepku nájdeš prvotriedne suroviny v BIO kvalite. Hlavnú úlohu hrá jemný kukuričný škrob, prírodné kypriace látky a koreniny ako škorica cassia, klinčeky, aníz, kardamón a koriander. Jeden balíček postačí až na 0,4 kg múky.
Kypriaci prášok do perníka v bodoch:
- vyrobený z prvotriednych surovín
- bezfosfátový
- bez lepku
- BIO kvalita
- od tradičnej značky Amylon
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 1048/247 kJ/Kcal, Tuky: 1,6g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,3g, Sacharidy: 55,2g, z toho cukry: 6,2g, Bielkoviny: 1,3g, Soľ: 15,4g.
- Zloženie: kukuričný škrob, kypriace látky: vínan draselný, uhličitany sodné, perníkové korenie (škorica Cassia, klinček, aníz, kardamón, koriander) - produkty z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
- Skladovanie: v suchu pri teplote do 25 stupňov a relatívnej vlhkosti do 70%
- Balenie: 18g
- Krajina pôvodu: Česká republika
TIP: Všetko potrebné na pečenie lahodných koláčikov nájdeš na jednom mieste. Objav celú nutivácku ponuku produktov na pečenie.
„Kvalitné suroviny sú základom zdravého a chutného pečenia.”
Tradičnú českú značku Amylon si neodmysliteľne spájame s výrobou lahodných pudingov už od roku 1912. Do sortimentu patria aj kypriace prášky, zmesi na prípravu cesta a rýchle prílohy k pokrmom. Zdravo a chutne zo srdca Vysočiny.
Poslaním e-shopu Nutiva je ponúkať čo najkvalitnejšie potraviny z celého sveta za priaznivú cenu. V ponuke tak máme široké spektrum produktov v BIO kvalite, ktoré sme pre teba sami vybrali a vyskúšali. Svoje miesto si u nás našla aj ekológia. Všetky kroky si starostlivo premyslíme, aby dávali zmysel. Preto sú súčasťou nášho sortimentu aj produkty #bezobalu.
Dodatočné parametre
Kategória: | Varenie a pečenie |
---|---|
Hmotnosť: | 0.018 kg |
Výrobok je: | bez lepku, bez konzervantov |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.